Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Saturday, August 29, 2015

GRE Sample Questions Antonyms part 2

GRE Sample Antonyms are Given Below: 

1. MILD                                        Important Antonyms Part 1
A. Gentle                                      Important Antonyms Part 2
B. Kind                                          Important Antonyms Part 3
C. Soft                                           Important Antonyms Part 4
D. Harsh                                       Important Antonyms Part 5
E. Spongy                                     Important Antonyms Part 6
Ans : D                                          Important Antonyms Part 7

2. WILD
A. Uncultivated
B. Untamed
C. Undomesticated
D. Tame
E. Feral
Ans : D 

3. DISCOVER
A. Determine
B. Notice
C. Realize
D. Conceal
E. Perceive
Ans : D 
4. CONCENTRATED
A. Dissipated
B. Intense
C. Resolute
D. Powerful
E. Forceful
Ans : A 

5. EXEMPT
A. Let off
B. Excepted
C. Obliged
D. Excuse
E. Free from
Ans : C 

6. ELASTIC
A. Supple
B. Flexible
C. Rigid
D. Stretchy
E. Bendy
Ans : C 

7. DESULTORY
A. Aimless
B. Methodical
C. Useless
D. Pointless
E. Purposeless
Ans : B 

8. ALLEVIATE
A. Lessen
B. Improve
C. Lighten
D. Aggravate
E. Recover
Ans : D 

9. POLITE
A. Proud
B. Civil
C. Gracious
D. Refined
E. Genial
Ans : A 

10. GREGARIOUS
A. Social
B. Expressive
C. Mobile
D. Expansive
E. Introverted
Ans : E

11. DOWDY
A. Shabby
B. Untidy
C. Jumbled
D. Chic
E. Chaotic
Ans : D

12. FAWN
A. Flattery
B. Insult
C. Grovel
D. Sweet talk
E. Adulation
Ans : B 

13. ESCAPE
A. Flee
B. Run away
C. Stand your ground
D. Getaway
E. Run off
Ans : C 

14. RABID
A. Furious
B. Moderate
C. Livid
D. Angry
E. Fuming
Ans : B 

15. FLAUNT
A. show off
B. exhibit
C. display
D. conceal
E. present
Ans : D 

16. BOAST
A. deprecate
B. sling
C. shuck
D. swagger
E. preen
Ans : A 

17. EXPOSE
A. Unveil
B. Prove
C. Publish
D. Leak
E. Hide
Ans : E 

18. REGALE
A. Amuse
B. Delight
C. Bore
D. Pleasure
E. Happiness
Ans : C 

19. ABNEGATE
A. Reject
B. Eliminate
C. Refuse
D. Accept
E. Decline
Ans : D 

20. ENCUMBER
A. Burden
B. Load
C. Pack
D. Hamper
E. Relief
Ans : E

21. EULOGY
A. Tribute
B. Acclamation
C. Compliment
D. Condemnation
E. Approval
Ans : D

22. ENTICE
A. Charm
B. Attract
C. Repel
D. Bait
E. Coax
Ans : C 

23. HAGEMONY
A. Leadership
B. Guidance
C. Control
D. Direction
E. Subordination
Ans : E 

24. INTREPID
A. Brave
B. Heroic
C. Timid
D. Fearless
E. Valiant
Ans : C 

25. AUDACIOUS
A. Fearless
B. Gutty
C. Resolute
D. Gentle
E. Firm
Ans : D 

26. CHILROVOUS
A. Humble
B. Spirited
C. Honorable
D. Modest
E. Forceful
Ans : A 

27. ADIPOSE
A. Fatty
B. Ample
C. Under weight
D. Weighty
E. Heavy
Ans : C 

28. GRANDIOSE
A. Pompous
B. Haughty
C. Proud
D. Calm
E. Imposing
Ans : D 

29. TACITURN
A. Silent
B. Aloof
C. Quiet
D. Communicative
E. Silence
Ans : D 

30. RECAPITULATE
A. Synopsize
B. Shorten
C. Summarize
D. Take back
E. Recap
Ans : D

Receive Updates Straight in Your Inbox by Submitting Your email Below.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...